Angle Página principal de Librería Muscaria Librería
Muscaria
Libros de la Sección: Temáticas diversas Libros sobre
Temáticas diversas
Pagos: Reembolso, PayPal, Tarjeta crédito, Transferencia
España: gastos envío decrecientes (de 3,5 a 0 €)
España: Envíos por Correos o por Mensajería
Envíos a toda Europa y América
Ver la Cesta de la Compra
Ver
Cesta
Angle
Una Vida Articulada
Título:

Una Vida Articulada

Recull d'articles (1976 - 2012)

Autor:

Josep Maria Espinàs

Precio: 25,00 €
Estado: Nuevo
Temática: Otras temáticas
Páginas: 504
Idioma:
Català
Edición: Tapa blanda / 17 x 24 cm / 2013
Angle Angle
Disponible en stock
Precio: 25,00 euros
Cantidad:
Poner producto en la Cesta
(Puede quitarlo más tarde)
Angle Angle

Resumen: Un recull de 36 anys d'articles d'espinàs. Concentrats, seleccionats i destilats. Un plaer de llegir: pensaments quotidians i generalitzables alhora / momentanis, instantanis, de l'instant d'una plana, que no es poden deixar de llegir i que s'enllacen fins arribar al final -escriptor i lector agafats de la mà / plegats. // Quen o han perdut actualitat, interès.
Angle Índice Índice Libros Relacionados Libros Relacionados Angle
  

Parte superior de la página  Contraportada

    Escric aquestes ratlles a mig gener, quan tants moments de la meva vida ja són a la impremta.

    «La vida fuig i no s’atura una hora», va dir Petrarca. Té raó, però només és una raó cronològica. M’agradaria discutir-ho mentre plovisqueja i veig per la finestra una noia que passa protegida per un paraigua vermell. Com si fos una flor que camina. Perquè la vida sí que s’atura, admirat Petrarca. El que no s’atura és el temps. La vida s’atura cada vegada que tenim la sort de saber mirar-la.

    Carrego lentament la pipa. L’encenc. S’enfila el primer fum. Miro el cel gris de gener.

    Gener és una paraula que prové del llatí janua, que significa «porta». Obro ara la porta d’aquesta hora nova. La vida sempre escriu.

    És el temps el que esborra.

    JOSEP M. ESPINÀS

    «La gran audàcia de Josep Mª Espinàs, allò que el converteix en un escriptor singular, és la constant referència a la naturalesa transparent de cada cosa. No es refugia en allò que és concret per no haver de mirar el món. Al contrari. Només en cada objecte i en cada cas concret el món es fa visible.»

    «Aquesta selecció de 36 anys d'articles m'ha fet descobrir un Espinàs nou, més poderós, sensual i radical. Llegir-los tots d'un glop ha tingut en mi un efecte molt intens.» (Jordi Graupera, autor del pròleg)

    SOLAPA DEL LLIBRE -- 'Construcció del Llibre --

    Josep Mª Espinàs fa 36 anys que escriu un article cada dia. El primer el 23 d'abril del 1976, el dia que s'estrenava el diari Avui (actualment El Punt Avui). Durant 23 anys. Ara fa més de 13 anys que el publica a El Periódico. Vol dir més d'11.000 articles.

    Per construir aquest llibre vam agafar tots els articles escrits entre 1976 i el desembre del 2012 i amb Josep Mª Espinàs hem fet una selecció de fragments -més llargs o més curts- i d'alguns articles sencers que ens han semblat que mantenen l'interès i travessen el pas del temps.

    El muntatge l'hem fet amb estricte ordre cronològic, i assenyalant els anys però sense especificar cada dia concret. Tampoc hem conservat els títols dels articles.

    La idea és que el lector pugui llegir com un dietari o llibre de pensament i observacions d'Espinàs entre 1976 i 2012.

Angle Parte superior de la página   Índice del Libro Angle
 • Próleg de Josep M. Espinàs
     
 • Próleg de Jordi Graupera
     
 • Recull d'articles de 1976
 • Recull d'articles de 1977
 • Recull d'articles de 1978
 • (...)
 • Recull d'articles de 2010
 • Recull d'articles de 2011
 • Recull d'articles de 2012

 

  

Angle Otros productos que pueden interesarle Otros libros que pueden interesarle Angle
Converses Amb Teresa Forcades (Eulàlia Tort, Teresa Forcades ) Converses Amb Teresa Forcades  (Eulàlia Tort, Teresa Forcades )  19,00 €

Aquest llibre presenta una serie d'entrevistes que la periodista Eulalia Tort va mantenir amb la monja benedictina Teresa Forcades. En elles es parla de l'humà i el diví: la formació de Teresa com a metgessa, el seu pas pels U.S.A., la seva entrada al monestir de les benetes, les seves opinions sobre les companyies farmacèutiques, la teología o l'esglèsia catòlica, entre d'altres
Què Pensa Josep Maria Ballarín (Josep Maria Ballarín) Què Pensa Josep Maria Ballarín  (Josep Maria Ballarín)  15,00 €

Llibre de converses amb mosèn Ballarín, en ocasió del seu noranté aniversari. En aquestes xerrades amb Mònica Fulquet, Josep Maria Ballarín parla de forma directa i sense embuts dels tres temes que l'aspassionen més: l'Esglèsia, Catalunya i el Barça (però sobretot de Catalunya, i esmentant molts personatges que ell ha conegut). El llibre té pròlegs de: Jordi Pujol, Pasqual Maragall i Joan Laporta.
Les Cançons Tel·lúriques (Roger Mas) Les Cançons Tel·lúriques  (Roger Mas)  16,25 €

Aquest CD està integrat per tres parts: poemes de Mn. Cinto Verdaguer (del llibre 'Al Cel') musicats per Roger Mas + cançons religiones tradicionals i no tant tradicionals + una mica més i de tot. Desrpés de Mística doméstica, aquest CD ha consagrat l'autor com una de les principals veus entre els cantautors catalans de tots los temps.
Catalunya, Terra de Mar Menuda (Josep Maria Ballarín) Catalunya, Terra de Mar Menuda. Historia de quatre barres i quatre barruts  (Josep Maria Ballarín)  13,82 €

Un petit poema dels ets i els uts de la història d'una terra menuda. Contada a peu pla per la canterella de Mn. Ballarín, hi desfilen els origens, en un emplaçament de la Mediterrànea, fins a les seves modernitats (amb Renaixença i modernisme inclosos), passant pel món medieval, els bàrbars, el cristianisme, el barroc i tot el que més hi volgueu.
La Flor de l'esperança (Josep Maria Ballarín) La Flor de l'esperança. Xica i tossuda, les aguanta totes  (Josep Maria Ballarín)  19,00 €

Recull d'articles de Mossèn Ballarín apareguts al diari Avui al llarg dels anys. En aquest llibre disserta sobre la història, el passat, l'Església, els amics, la política sense polítics, la seva terra, la llengua, i tot el que vulgueu. En definitiva, una mena de recull i homenatge al seu pensament, a la seva forma personal de veure les coses.
Libros sobre Temáticas diversas
Libros sobre Temáticas diversas
Todas las Tematicas
Todas las
Temáticas
Ideas para Regalos
Página
Principal
Angle Angle
 
Angle Parte superior de la página Parte superior de la página Angle
Facebook Muscaria en Facebook Twitter Librería Muscaria en Twitter
Rapidez en los Envíos
Rapidez en
los Envíos
Contactar (teléfono y mensajes)   Teléfono: 935.319.553
Cómo Comprar / Gastos Envío / Formas Pago
Quienes Somos / Condiciones Generales
Página con todas las secciones
Todas las
Secciones
Angle Copyright © 2013-2023 Librería Muscaria Angle