Angle Página principal de Librería Muscaria Librería
Muscaria
Libros de la Sección: Temáticas diversas Libros sobre
Temáticas diversas
Pagos: Reembolso, PayPal, Tarjeta crédito, Transferencia
España: gastos envío decrecientes (de 3,5 a 0 €)
España: Envíos por Correos o por Mensajería
Envíos a toda Europa y América
Ver la Cesta de la Compra
Ver
Cesta
Angle
El Sac Dels Records
Valoración
Una aproximació a Mn. Ballarín, sempre amb coses noves a contar
Sobresaliente
Título:

El Sac Dels Records

Memóries

Autor:

Josep Maria Ballarín

Precio: 20,50 €
Estado: Nuevo
Temática: Otras temáticas
Páginas: 368
Idioma:
Català
Edición: Tapa blanda / 14 x 22 cm / 2015
Angle Angle
Disponible en stock
Precio: 20,50 euros
Cantidad:
Poner producto en la Cesta
(Puede quitarlo más tarde)
Angle Angle

Perfiles: Per a lectors i persones interessades en el pensament, la parla i la biografia de Mn. Ballarín, un capellà poc eclesiàstic i amb molta corda per anar-les contant. Fecund i extens, en aquest llibre hi treuen el cap moltes persones que ha tractat, vivències i llocs per on ha passat.
Nivel: Aquest llibre ha estat dictat de paraula, doncs J.M. Ballarín ja no s'hi veu prou bé per a escriure. Tot i així, conserva la seva manera peculiar i directa d'enraonar i d'escriure que trobem en d'altres llibres seus, així com en els aparicions a la TV.

Palabras clave: Josep Maria Ballarín, memòries, familia, guerra civil, anarquistes, convalescència, seminari, Queralt, Sant Francesc, conspiratòria, abat Escarré, Egipte, Maragall, Pujol, Gòsol, cosins colombians...

Angle Índice Índice Fragmento del libro Fragmento del libro Libros Relacionados Libros Relacionados Angle
  

Parte superior de la página  Contraportada

    He acabat de remenar el sac dels records amb el bon humor d’un vell que no s’hi veu, que no pot escriure, però que encara té prou taruta per no enrabiar-se amb ningú i anar a la seva.

    De vell puc dir que tornes a tenir la mirada d’un carallot que començava a jugar a futbol. N’he ballades de totes, bones i males; a la vida m’han burxat, però no puc dir que m’hi hagi avorrit.

    Sóc capellà, he tingut la sort de no estar ficat en el món clerical, de manera que mai no he fet la punyeta al bisbe i m’he pogut donar a la gent.

    Ara, així de gran, tot allò que m’ha passat és vist des d’un somriure gairebé divertit.

    Acubillat pel rector que em va inspirar mossèn Tronxo, el poble de Gósol m’ha fet seu i em reca no ser prou llest per jugar-hi a la botifarra.

    Déu m’ha protegit i sa Mare se m’ha fet bressol.

Angle Parte superior de la página   Índice del Libro Angle
 • Obertura
 • Rebesavis
 • El pare
 • La nena
 • Parentela
 • El nen
 • Zamora
 • La mare
 • El pa de cada dia
 • L'estesa de carrers
 • La cofurna
 • El turó de Sant Magí
 • El Sant Carener

    

 • Queralt
 • L'abat Escarré
 • La conspiratoria
 • El Franco
 • Volta-la i torna a jóc
 • Consirós
 • Gósol
 • Colombians
 • Tururut viola

Parte superior de la página  Fragmento del libro

    He acabat aquest llibre.

    Ho he fet deixant-me el sac dels récords per a mi ma- teix, sobretot en alló que toca els meus tractes amb Déu, bons o dolents, que hi ha de tot, i grácies a Déu dels con- fessionaris. Que no serviran de res en el cas d'aquest lli- bre perque, curosament, he mirat de no dir mal de ningú, cosa que tampoc no m'agrada. Vaig tenir una infancia daurada. La desgracia del meu pare per a mi fou gracia sabent que no tenia res i m'ho havia de guanyar tot. He recordat la mort dels meus sense cap trángol, me'ls sento a tocar. Quant a la guerra, fou la meya universitat de debo, en que vaig aprendre companyonia i obediencia a qualsevol sergent gairebé analfabeto Tres anys de monjo al llit de Matadepera. Tres anys gairebé de cap ella ficat en el poble. 1 la cofurna. Ara els entenc molt més. No tenint res de gravetat ni de clerical, per a aquella bona gent devia ser com un mico ficat a estudiar teologia. Sis anys de superior al seminario M'estimava de debo .Nj'.!.:\t'JJ.f ~t;lD.i.f. Queralt fou una casa amb porta oberta sense pany. Me'n vaig trobar fora com si fos caminant a les palpentes. Déu vetllava. Al cap d'un parell de mesos, que encara vaig passar a Queralt, vaig regolfar a Gósol amb el Barbes de rector, que m'havia inspirat mossen Tronxo, encara que ell no tingui mica ni mena de tronxo. 1 Gósol em va fer seu.

  

Angle Otros productos que pueden interesarle Otros libros que pueden interesarle Angle
Dues Sacsejades (Josep Maria Ballarín, Agustí Mariner Cunill) Dues Sacsejades. El Big Bang i el document Q  (Josep Maria Ballarín, Agustí Mariner Cunill)  18,00 €

Converses entrecreuades entre Josep Maria Ballarín (capellà i lector de molts de llibres), i Agustí Marnier, filòsof, matemàtic i biblista. Els temes? Doncs el Big Bang, d'una banda, i també el document Q, que exposa el pinyol de la troballa cristiana: el do de l'amor gratuït.
Què Pensa Josep Maria Ballarín (Josep Maria Ballarín) Què Pensa Josep Maria Ballarín  (Josep Maria Ballarín)  15,00 €

Llibre de converses amb mosèn Ballarín, en ocasió del seu noranté aniversari. En aquestes xerrades amb Mònica Fulquet, Josep Maria Ballarín parla de forma directa i sense embuts dels tres temes que l'aspassionen més: l'Esglèsia, Catalunya i el Barça (però sobretot de Catalunya, i esmentant molts personatges que ell ha conegut). El llibre té pròlegs de: Jordi Pujol, Pasqual Maragall i Joan Laporta.
Francesco (Edició Català) (Josep Maria Ballarín) Francesco (Edició Català)  (Josep Maria Ballarín)  18,15 €

Primer llibre de Mossèn Ballarín: sobre Sant Francesc. Com ell confessa en la contraportada del llibre, tots els escrits que vingueren després no eren altre cosa que 'variacions' sobre el tema d'aquest llibre.
Homenatge a Queralt (Josep Maria Ballarín) Homenatge a Queralt  (Josep Maria Ballarín)  15,00 €

Recull d'escrits de Mossèn Ballarín relacionats amb la muntanya ei el santuari de Queralt. Des de la Missa apòcrifa fins a un escrit de comiat, passant per diversos assaigs curts que va escriure mentre era capellà custodi del santuari, o bé poc desrpés d'acomiadar-se.
Mossèn Tronxo (Josep Maria Ballarín) Mossèn Tronxo  (Josep Maria Ballarín)  16,00 €

Aquest llibre és un homenatge al capellà de poble, de rostoll. Distanciat de les teològiques i les clericalles, el rector de pagès viu el dia a dia entre la gent, lluny de sermons i prop de la natura i de la vida quotidiana. Convertit en el seu llibre més popular de Mn. Ballarín, i en un dels llibres més venuts escrits en català (més de100.000 exemplars), aquest es un llibre bastit a partir d'anècdotes que li han contat a l'autor al llarg dels anys.
Pluja Neta, Bassals Bruts (Josep Maria Ballarín) Pluja Neta, Bassals Bruts  (Josep Maria Ballarín)  19,00 €

Meditacions en veu alta de Mosèn Ballarín sobre el seu país, la relació amb Espanya i els polítics del guinyol català. També reflexiona sobre sobre el nou papa Francesc, recentment elegit.
Mossèn Ballarín, Per Ell Mateix (Josep Maria Ballarín) Mossèn Ballarín, Per Ell Mateix  (Josep Maria Ballarín)  17,50 €

Aquest llibre presenta un recull de frases dels diversos llibres escrits per mossèn Ballarín. Han estat sel·leccionades per Jaume Huch, i estan agrupades en diverses temàtiques: la vida, el món, la religió, l'esglèsia, el país, la història... En aquest sentit el llibre suposa tant un repàs a la vida del mossèn, com a les seves opinions sobre el país o la religió, i funcionen també a mode d'aforismes...
Libros sobre Temáticas diversas
Libros sobre Temáticas diversas
Todas las Tematicas
Todas las
Temáticas
Otros libros del Autor
Otros libros de
Josep Maria Ballarín
Angle Angle
 
Angle Parte superior de la página Parte superior de la página Angle
Facebook Muscaria en Facebook Twitter Librería Muscaria en Twitter
Rapidez en los Envíos
Rapidez en
los Envíos
Contactar (teléfono y mensajes)   Teléfono: 935.319.553
Cómo Comprar / Gastos Envío / Formas Pago
Quienes Somos / Condiciones Generales
Página con todas las secciones
Todas las
Secciones
Angle Copyright © 2015-2022 Librería Muscaria Angle