Angle Página principal de la Librería Muscaria
Librería Muscaria
Página con todos los Compositores
Otros Músicos
Pagos: Reembolso, PayPal, Tarjeta crédito, Transferencia
España: gastos envío decrecientes (de 3,5 a 0 €)
España: Envíos por Correos o por Mensajería
Envíos a toda Europa y América
Cesta de la compra
Ver Cesta
Angle
Angle

Angle

Roger Mas

Angle

Angle

Cantautor solsoní de llarg recorregut

   
Biografía
Discos del Autor Discos del Autor

   Català

   Roger Mas neix l’any 1975. Inicia estudis de música i instrument als 5 anys de la mà del seu avi, Joan Solé i Costa. Comença la seva activitat artística als 12 anys com a clarinetista i saxofonista. A partir de 1994 investiga en les diverses expressions musicals del món sota el mestratge de Luis Paniagua. L’any 1996, el Premi Èxit de Catalunya Ràdio representa el tret de sortida de la seva carrera com a cantautor. Des d’aleshores ençà, sis discos, diversos premis rebuts per cada nou treball i l’ampli reconeixement de la crítica el converteixen en una figura de la cançó. La seva música està inspirada en tres pilars: les músiques modernes, la d’arrel i els sons ancestrals del món. En les seves lletres mescla la llengua del carrer, la literària i els parlars que es van perdent. Se l’ha considerat “la veu més bonica que ha donat mai la cançó catalana” (Mingus B. Formentor, La Vanguardia) i en els últims temps està actuant en països com Cuba, Itàlia o Brasil.

   Castellano

   Roger Mas nació en 1975. De familia de músicos, inicia estudios musicales a los 5 años de la mano de su abuelo. Su actividad artística se inicia a los 12 años como clarinetista y saxofonista. A partir de 1994 investiga en las diversas expresiones musicales del mundo con el maestro Luís Paniagua. El año 1996 el Premio Exit de Catalunya Ràdio marca el inicio de su carrera profesional como cantautor. Des de aquel entonces, seis discos, varios premios recibidos por cada nuevo trabajo y el gran reconocimiento recibido de la crítica lo convierten en la nueva figura de la ‘cançó’. Su música está inspirada en tres pilares: las músicas modernas, la propia tradición así como lo diversos sonidos y melodías ancestrales del mundo. Sus letras mezclan el lenguaje de la calle, el literario y las hablas que desaparecen. De Roger Mas se ha dicho que es la más bella voz qua ha dado la canción catalana (MBF – La Vanguardia) y últimamente está actuando en a países como Francia, Cuba, Itàlia o Brasil.

Angle Angle

   

Angle      Discos de Roger Mas Angle
<b>Les Cançons Tel·lúriques</b>

Les Cançons Tel·lúriques

Aquest CD està integrat per tres parts: poemes de Mn. Cinto Verdaguer (del llibre 'Al Cel') musicats per Roger Mas + cançons religiones tradicionals i no tant tradicionals + una mica més i de tot. Desrpés de Mística doméstica, aquest CD ha consagrat l'autor com una de les principals veus entre els cantautors catalans de tots los temps.

<b>Mística Domèstica</b>

Mística Domèstica

Primer disc de la nova etapa de Roger Mas -amb cançons més mel.lòdiques, rítmiques i menys experimentals. Aquest CD li va valdre un ample reeconeixament de la crítica musical, així com l'entrada per la porta ampla a espais de concerts i auditoris. Com com dèia Mingus B. Formentor: «La veu més bonica que ha donat la cançó catalana»

Angle Angle
 
Angle Parte superior de la página Parte superior de la página Angle
Facebook Muscaria en Facebook Twitter Librería Muscaria en Twitter
Los libros más vendidos
Los + Vendidos
Contactar (teléfono y mensajes)   Teléfono: 935.319.553
Cómo Comprar / Gastos Envío / Formas Pago
Quienes Somos / Condiciones Generales
Página con todos los compositores
Músicos
Angle Copyright © 2009-2022 Librería Muscaria Angle