Angle Página principal de Librería Muscaria Librería
Muscaria
Libros de la Sección: Temáticas diversas Libros sobre
Temáticas diversas
Pagos: Reembolso, PayPal, Tarjeta crédito, Transferencia
España: gastos envío decrecientes (de 3,5 a 0 €)
España: Envíos por Correos o por Mensajería
Envíos a toda Europa y América
Ver la Cesta de la Compra
Ver
Cesta
Angle
Què Pensa Josep Maria Ballarín
Título:

Què Pensa Josep Maria Ballarín

Autor:

Josep Maria Ballarín

Precio: 15,00 €
Estado: Nuevo
Temática: Otras temáticas
Páginas: 165
Idioma:
Català
Edición: Tapa blanda / 12 x 19 cm / 2010
Angle Angle
Disponible en stock
Precio: 15,00 euros
Cantidad:
Poner producto en la Cesta
(Puede quitarlo más tarde)
Angle Angle

Resumen: Llibre de converses amb mosèn Ballarín, en ocasió del seu noranté aniversari. En aquestes xerrades amb Mònica Fulquet, Josep Maria Ballarín parla de forma directa i sense embuts dels tres temes que l'aspassionen més: l'Esglèsia, Catalunya i el Barça (però sobretot de Catalunya, i esmentant molts personatges que ell ha conegut). El llibre té pròlegs de: Jordi Pujol, Pasqual Maragall i Joan Laporta.
Angle Índice Índice Libros Relacionados Libros Relacionados Angle
  

Parte superior de la página  Contraportada

    Llibre d'entrevistes amb Josep Maria Ballarín.

    «A veure quin dia les nostres esquerres s'adonaran que les esquerres castellanes són tan anticatalanes com les dretes, coi, només que hi posen vaselina, que és el cas del Zapatero. Ens fotran per totes bandes, aquest Estatut és una llufa, com els tres que s'han fet.»

    «Jo, del Carod et diria que per ell és més important ser d'esquerres que no pas el país i fer un bloc nacionalista, perquè llavors es trobaria que manaria el Mas perquè treu més vots que ell.»

    «Em vaig fer capellà perquè Déu ha volgut, em va fotre una empenta sense preguntar-me si m'agradava o no m'agradava, i cap allà.»

    «El Laporta deu tenir les seves culpes en el Barça, ara no em facis dir-les, però després ha estat tan manifestament català que certs ambients no l'hi perdonen.»

    «Que els fills d'en Montilla no tenen més remei que sentir-se catalans? Això és un fet. De manera que aquests que ens van venir de la immigració en temps del franquisme ja s'han integrat, però, torno a dir, un llatinoamericà potser podrà integrar-se perquè en el fons té les mateixes arrels cristianes, però un musulmà no.»

    MÒNICA FULQUET (BARCELONA, 1970) és periodista. La seva trajectòria s'ha centrat sobretot a la ràdio. Va començar el 1989 a la Cadena 13, després va anar a Catalunya Ràdio, on va fer tasques de producció als Serveis Informatius, i de redacciói locució a Catalunya Informació. Loctubre del 1999 es va incorporar a RAC 1, on va presentar els espais informatius Última Hora i Les notícies de les dues; l'any 2005 va assumir la direcció dels serveis informatius de l'emissora. Va ser professora de ràdio a la Universitat de Vic. Des del 2008 és membre del jurat del Premi Vila de Martorell. Actualment és la responsable de comunicació de l'Ajuntament de Martorell.

Angle Parte superior de la página   Índice del Libro Angle
 • Introducció
     
 • Pròleg, per Jordi Pujol
 • Pròleg, per Pasqual Maragall
 • Pròleg, per Joan Laporta
     
 • La República, l'alçament militar i la guerra del 36
 • Matadepera i la decisió de fer-se capellà
 • La repressió franquista, la resistència interior i el naixement dels partits polítics
 • Franco, el personatge i l'actual clima de divisió a España
 • Pujol, Maragall i Montilla
 • L'espai nacionalista
 • El català emprenyat i el català perplex
 • Prat de la Riba, Macià, Terradellas i Companys
 • El sistema educatiu a Catalunya
 • Queralt, mitja vida
 • El futur de l'Església
 • Passió pel futbol, passió pel Futbol Club Barcelona
 • Raimón Galí, el gran pedagog
 • El naixement del Grup d'Estudis Nacionalistes
 • Llegua i identitat
 • La immigració
 • La crisi econòmica
 • La viabilitat de la Unió Europea ampliada

 

  

Angle Otros productos que pueden interesarle Otros libros que pueden interesarle Angle
Catalunya, Terra de Mar Menuda (Josep Maria Ballarín) Catalunya, Terra de Mar Menuda. Historia de quatre barres i quatre barruts  (Josep Maria Ballarín)  13,82 €

Un petit poema dels ets i els uts de la història d'una terra menuda. Contada a peu pla per la canterella de Mn. Ballarín, hi desfilen els origens, en un emplaçament de la Mediterrànea, fins a les seves modernitats (amb Renaixença i modernisme inclosos), passant pel món medieval, els bàrbars, el cristianisme, el barroc i tot el que més hi volgueu.
La Flor de l'esperança (Josep Maria Ballarín) La Flor de l'esperança. Xica i tossuda, les aguanta totes  (Josep Maria Ballarín)  19,00 €

Recull d'articles de Mossèn Ballarín apareguts al diari Avui al llarg dels anys. En aquest llibre disserta sobre la història, el passat, l'Església, els amics, la política sense polítics, la seva terra, la llengua, i tot el que vulgueu. En definitiva, una mena de recull i homenatge al seu pensament, a la seva forma personal de veure les coses.
Francesco (Edició Català) (Josep Maria Ballarín) Francesco (Edició Català)  (Josep Maria Ballarín)  18,15 €

Primer llibre de Mossèn Ballarín: sobre Sant Francesc. Com ell confessa en la contraportada del llibre, tots els escrits que vingueren després no eren altre cosa que 'variacions' sobre el tema d'aquest llibre.
L'església, Amb Cabres I Tot (Josep Maria Ballarín) L'església, Amb Cabres I Tot. Signes dels temps  (Josep Maria Ballarín)  15,00 €

A partir de les intervencions de Mn. Ballarín al programa de TV3 Signes dels Temps, surten aquestes breus anotacions sobre la història de l'Església -i de com ha anat transformant-se la visió de les coses aquí a occident. Molt amè i interessant.
Nadal, Creu de Terme de la Història (Josep Maria Ballarín) Nadal, Creu de Terme de la Història. Sabut o no sabut, som figures d'un pessebre camí de Betlem  (Josep Maria Ballarín)  20,97 €

Una història de la humanitat a grans gambades i amb ninots: des de l'home de l'edat de pedra fins als nostres dies, passant pel Nadal i anant cap al Nadal...
Libros sobre Temáticas diversas
Libros sobre Temáticas diversas
Todas las Tematicas
Todas las
Temáticas
Otros libros del Autor
Otros libros de
Josep Maria Ballarín
Angle Angle
 
Angle Parte superior de la página Parte superior de la página Angle
Facebook Muscaria en Facebook Twitter Librería Muscaria en Twitter
Rapidez en los Envíos
Rapidez en
los Envíos
Contactar (teléfono y mensajes)   Teléfono: 935.319.553
Cómo Comprar / Gastos Envío / Formas Pago
Quienes Somos / Condiciones Generales
Página con todas las secciones
Todas las
Secciones
Angle Copyright © 2009-2022 Librería Muscaria Angle