Angle Página principal de la Librería Muscaria
Librería Muscaria
Todos los Autores
Otros Autores
Pagos: Reembolso, PayPal, Tarjeta crédito, Transferencia
España: gastos envío decrecientes (de 3,5 a 0 €)
España: Envíos por Correos o por Mensajería
Envíos a toda Europa y América
Cesta de la compra
Ver Cesta
Angle
Angle

Angle

Josep Maria Espinàs

Angle

Angle

Periodista, escriptor i home per a tot

   
Biografía
Libros del Autor Libros del Autor

   Barcelona, 1927. Ha construït una obra literària de gran abast en diversos camps. S'inicià com a novel·lista, gènere en què ha obtingut els premis Joanot Martorell i Sant Jordi. També guanyà el Víctor Català per a llibres de contes. Més endavant tornaria a la ficció amb la novel·la Vermell i passa i el llibre de narracions Un racó de paraigua. Ha fet una singular aportació a la literatura de viatges amb nombrosos recorreguts a peu per diferents territoris de Catalunya, Castella, Andalusia, Galícia, el País Basc, el País Valencià i Mallorca, entre d'altres.

   Entre els seus títols més destacats sobresurten tres llibres de contingut autobiogràfic: El teu nom és Olga, traduït a vuit llengües, El nen de la plaça Ballot i Inventari de jubilacions. S'hi ha sumat Temps afegit, breu creació literària de moments diversos que pot ser considerada com un autoretrat; Relacions particulars, un relat del tracte personal que ha tingut amb Cela, Pla, Delibes, Sagarra, Foix i Espriu; El meu ofici, una incisiva reflexió sobre la relació entre l'ofici d'escriure i la societat, i I la festa segueix, que continua la línia literària autobiogràfica de Temps afegit. És destacable Entre els lectors i jo, una mostra suggestivament comentada de les cartes que ha rebut. També s'han recollit en llibre-CD, amb gran èxit, Les 26 cançons infantils. Una vida articulada és una selecció dels textos que Espinàs ha publicat diàriament durant més de 35 anys a l'Avui i a El Periódico.

   Josep M. Espinàs ha rebut el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, i és membre de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona.

Angle Angle

   

Angle      Libros de Josep Maria Espinàs Angle
<b>Una Vida Articulada. </b>Recull d'articles (1976 - 2012)

Una Vida Articulada. Recull d'articles (1976 - 2012)

[Idioma: Català] Un recull de 36 anys d'articles d'espinàs. Concentrats, seleccionats i destilats. Un plaer de llegir: pensaments quotidians i generalitzables alhora / momentanis, instantanis, de l'instant d'una plana, que no es poden deixar de llegir i que s'enllacen fins arribar al final -escriptor i lector agafats de la mà / plegats. // Quen o han perdut actualitat, interès.

Angle Angle
 
Angle Parte superior de la página Parte superior de la página Angle
Facebook Muscaria en Facebook Twitter Librería Muscaria en Twitter
Los libros más vendidos
Los + Vendidos
Contactar (teléfono y mensajes)   Teléfono: 935.319.553
Cómo Comprar / Gastos Envío / Formas Pago
Quienes Somos / Condiciones Generales
Página con todos los escritores
Todos los Autores
Angle Copyright © 2013-2022 Librería Muscaria Angle