Angle Página principal de Librería Muscaria Librería
Muscaria
Libros de la Sección: Temáticas diversas Libros sobre
Temáticas diversas
Pagos: Reembolso, PayPal, Tarjeta crédito, Transferencia
España: gastos envío decrecientes (de 3,5 a 0 €)
España: Envíos por Correos o por Mensajería
Envíos a toda Europa y América
Ver la Cesta de la Compra
Ver
Cesta
Angle
Converses Amb Teresa Forcades
Título:

Converses Amb Teresa Forcades

Autores:

Eulàlia Tort, Teresa Forcades

Precio: 19,00 €
Estado: Nuevo
Temática: Otras temáticas
Páginas: 213
Idioma:
Català
Edición: Tapa blanda / 15 x 23 cm / 2012
Angle Angle
Disponible en stock
Precio: 19,00 euros
Cantidad:
Poner producto en la Cesta
(Puede quitarlo más tarde)
Angle Angle

Resumen: Aquest llibre presenta una serie d'entrevistes que la periodista Eulalia Tort va mantenir amb la monja benedictina Teresa Forcades. En elles es parla de l'humà i el diví: la formació de Teresa com a metgessa, el seu pas pels U.S.A., la seva entrada al monestir de les benetes, les seves opinions sobre les companyies farmacèutiques, la teología o l'esglèsia catòlica, entre d'altres
Angle Índice Índice Libros Relacionados Libros Relacionados Angle
  

Parte superior de la página  Contraportada

    Aquest llibre recull una sèrie de converses amb la monja, metgesa i teòloga Teresa Forcades, realitzades per la periodista Eulalia Tort, al monestir de Sant Benet, a Montserrat, al llarg de gairebé un any. El lector s'endinsarà en les principals fites de la seva biografía, de la mà d'unes entrevistes rigoroses fetes en profunditat, i podrà conèixer més a fons qui és i què pensa sobre una gran diversitat de temes: de la vivència religiosa, a la indústria farmacèutica, de la nececssària renovació de l'Esglèsia a l'excès de medicació a les nostres vides. També hi trobareu la seva visió sobre el paper de les dones o una crítica del model de societat que estem construint.

    Teresa Forcades ens convida a canviar el nostre món amb valentia i llibertat en les seves dimensions espiritual i afectiva, però també en la material, i a fer-ho ara i aquí.

Angle Parte superior de la página   Índice del Libro Angle
 1. Doctora a Barcelona
 2. Déu és amor
 3. Guarir el cos i l'ànima
 4. Farmacèutiques: el fi mai no justifica els mitjans
 5. Opinions mèdiques
 6. El món d'avui
 7. Dones
 8. Jesús
 9. La necessària renovació de l'esglèsia catòlica
 10. El llibre de llibres
 • Antologia de textos de la Biblia

 

  

Angle Otros productos que pueden interesarle Otros libros que pueden interesarle Angle
Què Pensa Josep Maria Ballarín (Josep Maria Ballarín) Què Pensa Josep Maria Ballarín  (Josep Maria Ballarín)  15,00 €

Llibre de converses amb mosèn Ballarín, en ocasió del seu noranté aniversari. En aquestes xerrades amb Mònica Fulquet, Josep Maria Ballarín parla de forma directa i sense embuts dels tres temes que l'aspassionen més: l'Esglèsia, Catalunya i el Barça (però sobretot de Catalunya, i esmentant molts personatges que ell ha conegut). El llibre té pròlegs de: Jordi Pujol, Pasqual Maragall i Joan Laporta.
Poblet: Monjos (Josep Maria Ballarín) Poblet: Monjos  (Josep Maria Ballarín)  10,00 €

Història poètica del monacat cristià, tant a orient com a occident -i sobretot a Egipte. Des dels seus orígens fins als nostres dies.
Francesco (Edició Català) (Josep Maria Ballarín) Francesco (Edició Català)  (Josep Maria Ballarín)  18,15 €

Primer llibre de Mossèn Ballarín: sobre Sant Francesc. Com ell confessa en la contraportada del llibre, tots els escrits que vingueren després no eren altre cosa que 'variacions' sobre el tema d'aquest llibre.
La Flor de l'esperança (Josep Maria Ballarín) La Flor de l'esperança. Xica i tossuda, les aguanta totes  (Josep Maria Ballarín)  19,00 €

Recull d'articles de Mossèn Ballarín apareguts al diari Avui al llarg dels anys. En aquest llibre disserta sobre la història, el passat, l'Església, els amics, la política sense polítics, la seva terra, la llengua, i tot el que vulgueu. En definitiva, una mena de recull i homenatge al seu pensament, a la seva forma personal de veure les coses.
L'església, Amb Cabres I Tot (Josep Maria Ballarín) L'església, Amb Cabres I Tot. Signes dels temps  (Josep Maria Ballarín)  15,00 €

A partir de les intervencions de Mn. Ballarín al programa de TV3 Signes dels Temps, surten aquestes breus anotacions sobre la història de l'Església -i de com ha anat transformant-se la visió de les coses aquí a occident. Molt amè i interessant.
Una Dolça Revolució (Edición en Catalán) (Josep Pàmies) Una Dolça Revolució (Edición en Catalán)  (Josep Pàmies)  15,00 €

Aquest llibre fa un recorregut per la trajectòria vital de Josep Pàmies, un agricultor ecològic convençut i militant. Ens explica la seva vida, així com els camins que l'han portat a engegar els projectes que actualment té sobre plantes medicinals, que ell ha batejat amb el nom de La dolça revolució en honor a l'estevia, doncs n'ha estat el principal promotor des de les terres de ponent. Té informació sobre diverses plantes medicinals, i també parla de la seva lluita contra les multinacionals dels transgènics.
Libros sobre Temáticas diversas
Libros sobre Temáticas diversas
Todas las Tematicas
Todas las
Temáticas
Ideas para Regalos
Ideas para
Regalos
Angle Angle
 
Angle Parte superior de la página Parte superior de la página Angle
Facebook Muscaria en Facebook Twitter Librería Muscaria en Twitter
Rapidez en los Envíos
Rapidez en
los Envíos
Contactar (teléfono y mensajes)   Teléfono: 935.319.553
Cómo Comprar / Gastos Envío / Formas Pago
Quienes Somos / Condiciones Generales
Página con todas las secciones
Todas las
Secciones
Angle Copyright © 2012-2023 Librería Muscaria Angle